Denizli Günlük Apart

TELEFON

(0552) 222 87 67

ADRES

Topraklık Mahallesi, İzmir Bulvarı, 2237. Sk.
no: 6, 20160 Pamukkale/Denizli

E-POSTA

info@adaapart.net.tr

Aileniz ve sizin için en iyisi!!

Aileniz ve sizin için en iyisi!!

20 Ekim 2021

Denizli Günlük Apart

Aileniz ve sizin için en iyisi!!

Denizli Günlük Apart

Apart otel bir otel işletme tipidir. Bir otel odası ile arasındaki en büyük nevresim ve havlu değişimi gibi hizmetler tıpkı otel odalarında olduğu gibi fiyata dahildir. Apart otel’de daireler genellikle standart tiplerdedir. Daireler birbirlerinden bağımsızdır. Otellerin aksine diğer müşteriler ile ortak kullanım alanları azdır. Apart otellerde tıpkı kiralık tatil evlerinde olduğu gibi kişi sayısı arttıkça kişi başına maliyet düşer. Bu konaklama tipinde kişi başı fiyat verilmemektedir. Gecelik tek bir fiyat verilir ve tüm aile konaklayabilir. Otellerdeki gibi sabah kahvaltısı ya da akşam yemeği verilmez. Bunun yerine apart otelin dairelerinde mutfak bulunmaktadır ve müşteriler kendi yemeklerini kendileri pişirmektedirler. Mutfak gazı, elektrik, su, internet kullanımları ücrete tabi olabilir.

Sonraları bir veya iki odalı açık mutfaklı küçük dairelere de “Günlük apart daire” denilmeğe başlandı. Ayrıca stüdyo tipi 1+0, 1+1 daireler için “Günlük Apart” kelimesi yine yaygın olarak kullanılır oldu. Günümüzde günlük kiralanan bazı daireler için bile “Denizli Günlük apart” ifadesi kullanılmaya başlanmıştır. Günübirlik kiralama konusunda aracılık hizmeti sunar.

Pılını pırtını toplamayı ve Denizli Günlük Apart olarak Ada Suite apartlarımızdan dilediğini seçip rezervasyonunu tamamlamayı unutma ?